MY KTEO

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Σασμός: Ο Αντώνης χαροπαλεύει στο χειρουργείο – στα μαύρα η Μαρίνα


Ο αστυνομικός διευθυντής, τον οποίο υποδύεται με μοναδικό τρόπο ο Δημήτρης Ήμελλος, είναι ίσως ο μοναδικός άνδρας ανάμεσα στους ήρωες του «Σασμού» που δεν έχει τίποτα μεμπτό στο ενεργητικό του. Ευσυνείδητος, αφοσιωμένος στο καθήκον, ακέραιος, στάθηκε δίπλα στη Μαρίνα σε όλες τις δυσκολίες, ακόμα και όταν εκείνη μετακόμισε με την Αργυρώ και την Άσπα στα Ιωάννινα. Την στήριξε στον θάνατο του γιου της, της στάθηκε όταν η Αργυρώ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού λόγω της νεφρικής ανεπάρκειας, ήταν η φωνή της λογικής όταν ο Σταύρος εξαφανίστηκε με τον μικρό Πετρή.

Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Τώρα, που ο Πετρής επιστράφηκε με ασφάλεια στην αγκαλιά της μητέρας του, ήρθε η στιγμή να λάβει και ο Αντώνης την «ανταμοιβή» του. Μετά από πολλές περιπέτειες, ο παπά Μιχάλης θα ευλογήσει τον γάμο του με τη Μαρίνα, σε μια σεμνή τελετή, παρουσία φίλων και συγγενών.

Όμως, ο γάμος δεν ήταν γραφτό να ολοκληρωθεί. Οι τηλεθεατές του «Σασμού» γνωρίζουν από που πηγάζει το άσβεστο μίσος του Ευθύμη προς τον Αντώνη. Ο αρχιμαφιόζος θεωρεί τον αστυνόμο υπεύθυνο για τον θάνατο της γυναίκας του σε μια συμπλοκή πριν από πολλά χρόνια, η οποία κατέληξε στη σύλληψή του.

Ο Φαρμάκης επέστρεψε στην ενεργό δράση, μετά από την αποφυλάκισή του, με σκοπό να εκδικηθεί. Ο νέος στόχος του είναι η Μαρίνα. Με τον θάνατό της θα «κλείσει» τους λογαριασμούς του με τον αστυνόμο.

Ο τόπος και ο χρόνος του εγκλήματος είναι στρατηγικά επιλεγμένος για να έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο. Ένας πυροβολισμός στα σκαλιά της εκκλησίας θα βάλει οριστικά τέλος στα όνειρα του αντίπαλού του. Όμως, ο Αντώνης, θα προφτάσει, έστω και την τελευταία στιγμή, να σώσει την καλή του. Όταν αντιληφθεί την απειλή, θα την σκεπάσει με το σώμα του και φάει ο ίδιος τη σφαίρα που ο δράστης προόριζε για εκείνην.

Απαρηγόρητη η Μαρίνα θα βρεθεί την ημέρα του γάμου της στον προθάλαμο του χειρουργείου να περιμένει ένα νεύμα από τους γιατρούς ότι ο Αντώνης ξέφυγε από τον κίνδυνο.

Ευτυχώς, για τους φανατικούς της σειράς, ο αστυνόμος θα τα καταφέρει, έστω και με δυσκολία. Η κατάσταση της υγείας του θα επιδεινωθεί όταν θα υποστεί ανακοπή στη διάρκεια της επέμβασης και οι γιατροί θα δώσουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.


iEidiseis.gr