2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε μικρά καρέ ή τριμμένες
2 συσκευασίες Μοτσαρέλα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση:
- Βάζεις τις αλατισμένες μελιτζάνες σε ένα μπολ με νερό και τις αφήνεις στην άκρη για 2 περίπου ώρες
- Τις στεγνώνεις με απορροφητικό χαρτί κουζίνας
- Απλώνεις λαδόκολλα σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος, ρίχνεις ελαιόλαδο και στρώνεις ομοιόμορφα τις μελιτζάνες
- Ρίχνεις από πάνω την ντομάτα, την μοτσαρέλα και το σκόρδο
- Τις ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.
tlife.gr