MY KTEO

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Μαύρο ρόδο: Ο Βίκος ξεκινά να ερευνά το παρελθόν του και έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια


Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA πρόκειται να δούμε νέες ιστορίες. Μία απ’ αυτές έχει στο επίκεντρο τον Βίκο, ο οποίος ξεκινά να ερευνά το παρελθόν του και γι' αυτό απάγει έναν άντρα-μυστήριο, που φαίνεται να γνωρίζει κάποια πράγματα. Ταυτόχρονα, ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Θέμη και στην Πολυξένη διαταράσσει τη σχέση τους...

Ο Βίκος έχει συνηθίσει να καθορίζει τη ζωή των ανθρώπων που βρίσκονται στον περίγυρό του. Μόνο που αυτό σιγά-σιγά αλλάζει και αιτία είναι η σχέση του με την Αλεξία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και η νεαρή καταφέρνει να του ασκεί έντονη επιρροή.

Τόσο, που τον φέρνει αντιμέτωπο με τα παιδικά του τραύματα και διάφορα ερωτήματα που πλανώνται χρόνια τώρα σχετικά με την ύπαρξή του. Το πιο βασικό απ' όλα είναι η ταυτότητα των άγνωστων γονέων του, καθώς εκείνος θυμάται τον εαυτό του μόνο μέσα σε ιδρύματα και να μαθητεύει κοντά σε έναν... καμπανοποιό. Έτσι, ο Βίκος παίρνει μία γενναία απόφαση: να ξεκινήσει να ερευνά προσεκτικά το παρελθόν του. Κάποια στιγμή, συναντάει τυχαία έναν άντρα-μυστήριο και συγκεκριμένα έναν παλιό βουλευτή, ο οποίος ταράζεται όταν τον βλέπει. Κι αυτό γιατί είχε εξαφανίσει τον φάκελο του Βίκου από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Ο νεαρός αντιλαμβάνεται την ταραχή του και είναι σίγουρος ότι γνωρίζει κάποια πράγματα για το παρελθόν του. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να τον απαγάγει.

Ο Βίκος ανακρίνει τον πρώην βουλευτή και εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι πράγματι εξαφάνισε τον φάκελό του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποιος και γιατί του έδωσε αυτή την εντολή. 0 Βίκος, έξαλλος, απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του δώσει απαντήσεις στις διευκρινιστικές ερωτήσεις που του κάνει, αλλά εκείνος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον αποπροσανατολίσει και να μην μάθει ποτέ την αλήθεια. Την ίδια ώρα, η Φιλαρέτη έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε το παιδί που γέννησε στη φυλακή και το έδωσε σε ορφανοτροφείο. Μάλιστα, μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει κι άλλα στοιχεία και πρόσωπα που εμπλέκονται με την εξαφάνιση του γιου της.



gossip-tv.gr