MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Κούκουζας: Στηρίζουμε έμπρακτα τον Στερεοελλαδίτη επιχειρηματία


 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEX JAPAN που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο BIG SIGHT στο Τόκυο της Ιαπωνίας Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας ανέφερε « η έκθεση FOODEX JAPAN, αποτελεί τόπο συνάντησης όλων των ανταγωνιστικών και μεγάλων επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. 

Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού συμμετείχαμε για πρώτη φορά στο μεγάλο αυτό εκθεσιακό γεγονός στηρίζοντας έμπρακτα τον Στερεοελλαδίτη επιχειρηματία, ούτως ώστε να επεκταθεί σε νέες δυναμικές αγορές και να αξιοποιήσει τις ειδικές διμερείς συμφωνίες που συνάπτει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τρίτα κράτη σε ότι αφορά τους δασμούς των προϊόντων. 

Η εξωστρέφεια αποτελεί πολυπαραμετρικό ζήτημα, που θέλει έρευνα, οργάνωση, προγραμματισμό και εμπειρία. Συνεχίζουμε με γνώμονα αυτά τα στοιχεία για να φέρουμε τον επιχειρηματία της Περιφέρειάς μας πιο κοντά σε αγορές που θα τον οδηγήσουν σε νέες συμφωνίες, οι οποίες με την σειρά τους θα φέρουν οικονομική ρευστότητα και νέες θέσεις εργασίας».