MY KTEO

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Τριαντάφυλλος: Τι είπε για τη σχέση Στάθη Σχίζα – Αλεξάνδρας Παναγιώταρου


Η ρεπόρτερ του «Happy Day» πέτυχε τον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς Καφετζή στις πρόβες του «J2US» και τους ζήτησε να σχολιάσουν την κίνηση του Στάθη Σχίζα να καταθέσει μήνυση για δημοσιεύματα που είδαν το φως όσο ήταν στο «Survivor All Star».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Στάθης Σχίζας, αν και αποχώρησε από το «Survivor All Star», δεν έχει ακόμα μιλήσει στα Μέσα και συγκεκριμένα στον Σκάι, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του με την παραγωγή. Ο νικητής του περσινού «Survivor» και εκ των φαβορί της φετινής διοργάνωσης προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του και τους τηλεθεατές με την απόφασή του να εγκαταλείψει το παιχνίδι και μάλιστα τόσο νωρίς.

Ο λόγος της πρόωρης εξόδου του από το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι λέγεται ότι είναι κάποιες πληροφορίες που του μετέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου για την «διαγωγή» της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, όσο εκείνος βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Τελικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τον Στάθη Σχίζα κατά την επιστροφή του από την Δομινικανή Δημοκρατία και ο παίκτης κατευθύνθηκε προς το σπίτι του όπου πέρασε τις επόμενες ώρες «ξεκοκκαλίζοντας» τα δημοσιεύματα που είδαν το φως όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι και αφορούσαν στον ίδιο, την οικογένειά του και τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη, οι κάμερες των εντόπισαν έξω από την εισαγγελία όπου μαζί με τη δικηγόρο του κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων και ζήτησαν την άρση του απορρήτου των διαχειριστών συγκεκριμένων λογαριασμών στα social media.

Πως σχολίασαν Τζέιμς Καφετζής και Τριαντάφυλλος την κίνηση του Στάθη Σχίζα κατά την επιστροφή του από το «Survivor All Star»
Εν αναμονή της πρώτης τηλεοπτικής συνέντευξης του Στάθη Σχίζα, που ελπίζουμε ότι θα απαντήσει στις απορίες μας αναφορικά με το τι συνέβη που τον υποχρέωσε να αποχωρήσει βιαστικά από το «Survivor All Star», η ρεπόρτερ του «Happy Day» πέτυχε τον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς Καφετζή στις πρόβες του «J2US» και ζήτησε τη γνώμη τους.

Ο Τζέιμς Καφετζής εμφανίστηκε σκεπτικός αναφορικά με την σκοπιμότητα της μήνυσης. «Γενικά όταν αποφασίζεις να πας σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που ξέρεις ότι θα εκτεθείς και το βλέπει πολύς κόσμος, είναι κάπως αναμενόμενο. Εγώ δεν θα το έκανα», είπε ο Ροδίτης τουριστικός επιχειρηματίας.

Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος αρκέστηκε στο να δηλώσει την εμπιστοσύνη του στον ισχυρό δεσμό που συνδέει τον Στάθη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Τα παιδιά τα έχω ζήσει από κοντά, ξέρω ότι αγαπιούνται. Οπότε ο Στάθης ξέρει ποια γυναίκα έχει δίπλα του και δεν χρειάζεται να ακούει κανέναν».


iEidiseis.gr