MY KTEO

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται πριν γεννήσει – η αγγελία γάμου της παρουσιάστριας


Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο εκλεκτός της καρδιάς της Κωνσταντίνος Δανιάς θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους τις επόμενες ημέρες.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Μπορεί φέτος να έμεινε εκτός τηλεοπτικών πλατό, όμως η ζωή της επιφύλαξε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να επιθυμεί μια γυναίκα. Τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου η Ιωάννα Μαλέσκου και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Δανιάς θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι, όπως άφησε να εννοηθεί η παρουσιάστρια σε ανάρτηση που έκανε όπου κυριαρχούσε το baby pink.

Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Όμως, πριν έρθει στον κόσμο η μικρούλα ο μπαμπάς και η μαμά της σκοπεύουν να επισφραγίσουν τη σχέση τους -σε εκκλησία ή στο δημαρχείο, δεν ξέρουμε ακόμα.

Η αγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης όπου την εντόπισε το εκπαιδευμένο μάτι της Soula Glamorous, της δημοφιλούς διαδικτυακής περσόνας που ο λογαριασμός της στο Instagram είναι το «ευαγγέλιο» των followers της ελληνικής showbiz.

Διαβάζουμε λοιπόν: «Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής» αναγράφεται στην αγγελία, η οποία οφείλει να δημοσιευτεί το διάστημα από 6 μήνες έως 15 ημέρες πριν από τον γάμο.




iEidiseis.gr