MY KTEO

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Έχεις πολλά στο μυαλό σου σήμερα με τον Ερμή και τον Ήλιο να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ψυχής σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να μιλήσεις ή να διευθετήσεις ένα ιδιωτικό θέμα. Έχεις την τάση να αναλύεις και να επεξεργάζεσαι πρόσφατα γεγονότα ή ιδέες, οι οποίες σου έρχονται τώρα και είναι πολύ σημαντικές. Η μέρα είναι καλή για να απολαύσεις τα μικρά πράγματα και να εκτιμήσεις όσα ήδη έχεις, αντί να παρασύρεσαι από την αίσθηση ότι χρειάζεσαι περισσότερα για να είσαι ευτυχισμένη. Η όψη Αφροδίτης – Κρόνου ενισχύεται και ευνοεί τη φροντίδα των καθηκόντων σου και ευθυνών.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις ένα σχέδιο ή μια φιλία πιο καθαρά. Οι φίλοι έχουν κάτι σημαντικό να συνεισφέρουν ή να πουν αυτήν τη στιγμή. Έχεις τα κίνητρα και εμπνέεσαι από τα όνειρα ή τα οράματα σου για το μέλλον. Μπορεί να αισθάνεσαι πιο σίγουρη όταν λες τη γνώμη σου τώρα. Το να εκτιμάς τα απλά πράγματα στη ζωή σου είναι πολύ εύκολο σήμερα και σου προκαλεί ένα υπέροχο συναίσθημα. 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται σήμερα, βοηθώντας σε να δεις τους στόχους της καριέρας και της ζωής σου ή τα επαγγελματικά θέματα και τις ευθύνες πιο ξεκάθαρα. Η άποψη σου είναι πιο ισορροπημένη και λογική, και παρόλο που αυτή η οπτική μπορεί να μην εξετάζει τα πάντα, είναι πολύτιμη. Η έκφραση των σκέψεων σου τους δίνει ζωή και σε βοηθά να τις κατανοήσεις καλύτερα. Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να λειτουργούν αρμονικά σήμερα, σε ενδιαφέρει περισσότερο η τάξη, η οργάνωση και η διαύγεια. 

Καρκίνος
Οι συζητήσεις, τα νέα και οι σκέψεις σήμερα σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις παρανοήσεις και να προχωρήσεις σε καινούρια σχέδια. Συμπληρώνονται κενά που σχετίζονται κυρίως με σπουδές, προσωπικά ενδιαφέροντα, εκδόσεις ή επικοινωνιακά έργα. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με το να μοιραστείς τις ιδέες ή τις απόψεις σου. Ίσως τώρα να φτάσει σε σένα μια κρίσιμη πληροφορία που συμπληρώνει την εικόνα ενός θέματος. Ενώ οι συζητήσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες τώρα, πιθανότατα λείπει ένα σημαντικό, συναισθηματικό στοιχείο. 

Λέων
Ο Ήλιος σχηματίζει την ετήσια ευθυγράμμιση του με τον Ποσειδώνα σήμερα, φωτίζοντας τις πνευματικές σου ανάγκες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις. Εάν έχεις νιώσει έλλειψη σε οικείο επίπεδο αυτό μπορεί επίσης να μεγεθύνεται. Μπορεί να υπάρξουν ερωτήματα ή σύγχυση, σχετικά με τους κοινόχρηστους πόρους. Σκέψου πως αν έχεις επενδύσει προσωπικά σε κάτι, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να δεις τα πράγματα καθαρά αυτές τις μέρες. Με τον έλεγχο, αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τα όνειρα σου. 

Παρθένος
Μπορεί να είσαι απασχολημένη με την επεξεργασία, την ταξινόμηση και την οργάνωση των σκέψεων και των ιδεών σου σήμερα. Οι αλληλεπιδράσεις ή οι συνομιλίες σου με κάποιον  μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την κριτική σκέψη. Η ψυχική ενέργεια είναι έντονη αυτές τις μέρες. Και οι σχέσεις μπορεί να είναι το θέμα συζήτησης. Προκύπτουν επίσης συζητήσεις που μπορεί και να μην είναι στο προσκήνιο ή να μην εμπλέκουν τα συναισθήματα σου, αλλά μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικές. 

Ζυγός
Η σημερινή μέρα ευνοεί τις ρεαλιστικές εκτιμήσεις, σχετικά με την εργασία ή τα οικονομικά σου θέματα. Βλέπεις πιο ξεκάθαρα τι πρέπει να βελτιωθεί ή να αλλάξει και η πραγματοποίηση προσαρμογών συνοδεύεται από λίγες -ή καθόλου- τύψεις.  Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να ξεκαθαρίσει τώρα. Σκέψου τα πράγματα και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Θυμάσαι σημαντικά πράγματα σήμερα και συμπληρώνεις κενά. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να κάνεις σχέδια και λίστες, να επεξεργαστείς, να βελτιώσεις και να συζητήσεις πράγματα. 

Σκορπιός
Είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη σήμερα, αλλά σε καλή διάθεση. Οι άλλοι απολαμβάνουν τις συζητήσεις μαζί σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις την εικόνα σε μια σχέση ή σε κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο. Είσαι περήφανη για τη δουλειά σου, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου σήμερα και οι άλλοι σε λαμβάνουν υπόψη τους. Οι ενέργειες της ημέρας είναι ιδιαίτερα σταθεροποιητικές για εσένα. Η εκπλήρωση των ευθυνών και των υποχρεώσεων σου, ειδικά απέναντι στους άλλους, έρχεται φυσικά και εύκολα. 

Τοξότης
Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ουσιαστικών συζητήσεων και σχεδίων. Τείνουν να πρωταγωνιστούν οικιακά ή προσωπικά θέματα. Οι ιδέες ανθίζουν και η νοητική δραστηριότητα είναι έντονη και παραγωγική, καθώς μπορείς να κάνεις σχέδια, να λύνεις προβλήματα και να χειρίζεσαι λεπτομέρειες. Σημαντικές ιδέες, νέα ή συζητήσεις μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου, ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις ακόμα την αξία τους. Η σημερινή αρμονική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου υποστηρίζει πρακτικές βελτιώσεις στο σπίτι, στη δυναμική της οικογένειας, στην εργασία σου ή την υγεία σου. 

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν να φέρεις στη ζωή σου τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Αν και υπάρχουν αρκετές ενδείξεις ότι η καθημερινότητα ηρεμεί, γίνεται πιο ήσυχη και πιο άνετη για εσένα,  εσύ παραμένεις ακόμα σε μια ψυχική ένταση. Θα βοηθούσε πολύ να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, στις ειδήσεις και τις ιδέες που παρουσιάζονται γύρω σου τώρα, καθώς κάτι σημαντικό μπορεί να ανθίσει. Υπέροχα πράγματα μπορεί να  προκύψουν από τις συζητήσεις σου. Πριν συμφωνήσεις σε κάτι και πριν παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, δώσε σημασία στις λεπτομέρειες και άκουσε λίγο και τη διαίσθησή σου. 

Υδροχόος
Οι ενέργειες του σήμερα είναι θετικές και υποστηρικτικές. Τα οικονομικά θέματα και οι πρακτικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο και νέες ιδέες και προοπτικές μπορούν να εμφανιστούν έντονα, καθώς αναδύονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου ή μπορεί να υπάρχουν ήδη. Απολαμβάνεις τα καθήκοντα σου, κυρίως επειδή εστιάζεις στα μακροπρόθεσμα οφέλη τους. Σου αρέσει να αφιερώνεσαι σε κάτι ιδιαίτερο, είτε πρόκειται για έργο, σχέδιο ή σχέση. Οι διελεύσεις της ημέρας ευνοούν μια ήρεμη προσέγγιση σε πρακτικά άλλα και σε συναισθηματικά θέματα.

Ιχθείς
Οι άνθρωποι μπορεί να ζητούν τη γνώμη ή τη συμβουλή σου σήμερα. Ταυτόχρονα οι φίλοι, τα αδέλφια ίσως χρειαστούν τώρα το πρακτικό σου πνεύμα. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου ή η επιπλέον δουλειά μπορεί να είναι ικανοποιητική. Ίσως αισθάνεσαι υποχρεωμένη να εκφράσεις τις ιδέες σου και να νιώθεις έντονα την επιθυμία οι άλλοι να μιλούν για εσένα. Σε κοιτούν και σε προσέχουν περισσότερο από ότι συνήθως και μπορεί να καταλήξεις σε ισχυρές συνειδητοποιήσεις ή να λάβεις διευκρινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις καλύτερες αποφάσεις.  



tlife.gr