MY KTEO

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Την ερχόμενη Τρίτη η έγκριση των όρων δημοπράτησης για την ολοκλήρωση του αλιευτικού καταφυγίου Αγ. Γεωργίου Λιχάδας- Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης


Υπεγράφη από τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δημήτρη Παπαγιαννίδη η ένταξη της Πράξης: «ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣΗΝΕΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΟΥ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΧΑΔΑΣ)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020».

Μετά την υπογραφή της απόφασης ένταξης του έργου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχωρά τις διαδικασίες δημοπράτησης. Έχει ήδη δρομολογηθεί η έγκριση των όρων δημοπράτησης του έργου, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Συνεργαστήκαμε με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ολοκλήρωση του αλιευτικού καταφυγίου Αγίου Γεωργίου Λιχάδας και εκπονήσαμε σε σύντομο χρόνο τις αναγκαίες μελέτες. Εξασφαλίσαμε έτσι τη χρηματοδότηση του έργου με την υποστήριξη βεβαίως του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, τον οποίο επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε. Μετά την ένταξη του συμπληρωματικού έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020», συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς και την ερχόμενη Τρίτη, θα έχουμε την έγκριση των όρων δημοπράτησης».