MY KTEO

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Έρχεται «ρήξη» ΣΚΑΪ – Νίκου Μουτσινά; Όλο το παρασκήνιο


Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η πρόταση του Star στον Νίκο Μουτσινά και το εναλλακτικό σενάριο του ΣΚΑΪ, που προσέγγισε την Ζήνα Κουτσελίνη.

Oλα από την αρχή εξετάζονται στον ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα της νέας σεζόν, καθώς προκύπτουν ανατροπές στον σχεδιασμό, με ενδεχόμενες ηχηρές αποχωρήσεις αλλά και εισόδους. Θα μείνει τελικά στο Φάληρο ο Νίκος Μουτσινάς; Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του ΣΚΑΪ και τον παρουσιαστή, πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι δεν διαφαίνεται φως, αλλά αδιέξοδο στο τέλος του τούνελ.  Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ξεκαθαρίσει από τις αρχές της σεζόν -ακόμα και από τον αέρα της εκπομπής του- ότι δεν θα συνεχίσει σε καθημερινή μετάδοση, συζητώντας μόνο το ενδεχόμενο να αναλάβει εκπομπή για δύο φορές την εβδομάδα.

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί να κρατήσει μια εκπομπή παρόμοια με το «Καλό μεσημεράκι» σε βραδινή ή απογευματινή ζώνη και μάλιστα μόνο για λίγες ημέρες, καθώς αυτό θα έκανε άνω-κάτω τα slot, αλλά επιμένει σε καθημερινή μετάδοση πέντε φορές την εβδομάδα. Για να έρθει πιο κοντά σε όσα ζητάει ο Νίκος Μουτσινάς, το κανάλι ρίχνει στο τραπέζι το ενδεχόμενο για μικρότερη διάρκεια της εκπομπής, αλλά σε κάθε περίπτωση για πέντε φορές την εβδομάδα. Κάπου εδώ διαφαίνεται αδιέξοδο, καθώς κάθε πλευρά ζητά κάτι διαφορετικό, ενώ και οι δύο φέρονται να έχουν στυλώσει τα πόδια, με το «διαζύγιο» ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Νίκο Μουτσινά να φαντάζει πλέον αρκετά πιθανό.

Αμφότερες οι πλευρές, παράλληλα, συζητούν και άλλα ενδεχόμενα συνεργασίας. Πρόταση για συνεργασία φέρεται να έχει κάνει στον Ν. Μουτσινά το Star. Πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, το οποίο βρίσκεται σε φάση επαναπροσδιορισμού ενόψει της νέας σεζόν, πρότεινε στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να αναλάβει εκπομπή με στοιχεία stand-up και χιουμοριστική προσέγγιση της επικαιρότητας για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα.

Η ζώνη που εξετάζεται είναι πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στο πλαίσιο της προσέγγισης, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη ένα ραντεβού του Star με τον Ν. Μουτσινά, χωρίς όμως να έχει καταλήξει κάπου. Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ, που εξετάζει όλο το πρόγραμμά του από την αρχή, βρίσκεται σε φάση έντονων διεργασιών για να καλύψει το κενό στη ζώνη από τις 3:00 το μεσημέρι έως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Για το slot του Ν. Μουτσινά, που, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει κενό, στόχος είναι να ενταχθεί μια κοινωνική εκπομπή, για να σταθεί «απέναντι» στην Τατιάνα Στεφανίδου του Alpha αλλά και στον Νίκο Ευαγγελάτο του Mega.

Κάπου εδώ μπαίνει και πάλι στο κάδρο το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος του Star, που κλείνει πάντα μονοετή συμβόλαια, βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΚΑΪ και την περασμένη σεζόν, ενώ τώρα ο κύκλος των συζητήσεων ξεκινά εκ νέου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ήδη μια επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με στόχο η Ζ. Κουτσελίνη να καλύψει το slot από τις 15:00 έως τις 17:00. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.



enikos.gr