MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

«Πύραυλος» η Κατερίνα Καινούργιου με τη Μαρία Μπακοδήμου: «Έχουν εμμονή μαζί μου»


Μια φήμη για απομάκρυνση συνεργατών από το team της «Super Κατερίνας» που αναπαράχθηκε από το «Γειά σου» έγινε η αιτία να εκραγεί σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ελέγχεται ο Νίκος Κοκλώνης από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τα μίντια πλημμύρισαν από φήμες, πολλές από τις οποίες είναι ανυπόστατες.
Σύμφωνα με κάποιες από αυτές, η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη του παρουσιαστή και επιχειρηματία, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό της με την Barking Well Media, ζήτησε την απομάκρυνση δύο τουλάχιστον συντελεστών της εκπομπής της για την «ανεπαρκή», όπως έκρινε, κάλυψη τους «J2US».

Το πρόσωπο που κλήθηκε να δώσει απάντηση για τις φήμες ήταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος παίρνει μέρος στο «J2US» στο πλευρό της Λίτσας Γιαγκούση. Ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της «Super Κατερίνας» μίλησε στην κάμερα του «Γειά σου» της Μαρίας Μπακοδήμου διαψεύδοντας ότι υπάρξαν απολύσεις.

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου δεν φάνηκε ικανοποιημένη με την απάντηση του συνεργάτη της έστρεψε τα πυρά της εναντίον της εκπομπής του Σκάι. «Εγώ αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου και που παρουσιάζουν στον αέρα ψευδή ρεπορτάζ. Θα μπορούσαν κάποιοι να πάρουν ένα τηλέφωνο να δουν τι έχει συμβεί γενικότερα».

Και δεν παρέλειψε να ρίξει τα δικά της «καρφιά» συνδέοντας το σχετικό ρεπορτάζ με την κακή πορεία της εκπομπής του Σκάι. «Όταν βλέπεις ότι μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα και εσύ την χτυπάς, είναι λίγο ανήθικο κατ’ εμέ. Προφανώς αυτά που είπε η συνάδελφος η Νάνσυ δεν ισχύουν με τον τρόπο που τα είπε αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ».


iEidiseis.gr