MY KTEO

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Αλλαγή καιρού με δύο κύματα κακοκαιρίας πριν την Άνοιξη - Η δύσκολη μέρα


Δύο κύματα κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων, κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου και Κλέαρχο Μαρουσάκη, τα οποία δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία.

Η Άνοιξη ήρθε σχεδόν, με τους μετεωρολόγους να τονίζουν πως πέρα από τις κακοκαιρίες της εβδομάδας, οι οποίες δεν θα μας προβληματίσουν ιδιαίτερα, ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές καλός.

Σήμερα, Δευτέρα οι βροχές θα περιοριστούν προς το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, με τη μέρα να είναι ηλιόλουστη στην υπόλοιπh χώρα, ενώ ο υδράργυρος θα δείξει ακόμα και τους 19 βαθμούς στην Αθήνα.

Αύριο, όμως Τρίτη θα υπάρξει αλλαγή στον καιρό, με τις βροχές και τις καταιγίδες να κάνουν την εμφάνισή τους στη δυτική Ελλάδα. Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος θα πέσουν και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου σε υψόμετρο 1.400 και 1.500 μέτρων.

Τετάρτη και Πέμπτη θα κυλήσουν με ήπιο καιρό, με το νέο κύμα κακοκαιρίας να χτυπά την Παρασκευή, η οποία αναμένεται βροχερή σε δυτική και βόρεια Ελλάδα.



iEidiseis.gr