MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Μαρία Αντωνά: Απαντάει για τη Σοφιάνα, το εξώδικο από τη Σταυρούλα και τη βίλα του Σπύρου Μαρτίκα


Η Μαρία Αντωνά επέστρεψε για λίγο στο «Happy Day» και απάντησε στις ερωτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ανάμειξη του ονόματός της στις εσωτερικές διαμάχες των παικτών του «Survivor All Star».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Θα θυμάστε όλοι οι φανατικοί του «Survivor» πως, όσο διήρκεσε η παραμονή του Άρη Σοϊλέδη στο παιχνίδι, το όνομα της Μαρίας Αντωνά, συντρόφου του ποδοσφαιριστή που διαγράφει την δική της διαδρομή στα μίντια -τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα-, ήταν καθημερινά στα χείλη των παικτών και των σχολιαστών του παιχνιδιού. Το δημιουργικό κους κους πήρε τέλος μόνο με την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από το παιχνίδι, που διέλυσε και τις τελευταίες φήμες ότι είχε έρθει «κοντά» με τη Σοφιάνα Αβραμάκη στον Άγιο Δομίνικο.

Όλο εκείνο το διάστημα, η δημοσιογράφος είχε αρνηθεί να σχολιάσει τις φήμες για την «απιστία» του συντρόφου της και επέμεινε ότι μη τη Σοφιάνα διατηρούν καθαρά φιλικές σχέσεις που κάποιοι εκμεταλλεύονται για να σπιλώσουν τους δύο παίκτες στα μάτια των τηλεθεατών. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι κατά την επιστροφή της Σοφιάνας στη Ελλάδα, η Μαρία Αντωνά την είχε συναντήσει και την είχε βοηθήσει στην διαχείριση όλης αυτής της παραφιλολογίας που είχε πληγώσει την οικογένειά της.

Για αυτό και έκανε εντύπωσε σε όλους η επίθεση της Σοφιάνας Αβραμάκη στην Μαρία Αντωνά σε σχέση με κάτι που είπε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αναφέρθηκε στην πρώην παίκτρια του reality, φωτογραφίζοντας την, σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο. Το όνομα της παίκτριας ακούστηκε μερικώς σε σημείο της εκπομπής και η Σταματίνα αναπαρήγαγε την είδηση.

Όμως, η Σοφιάνα, γνωρίζοντας τη φιλική σχέση που συνδέει την παρουσιάστρια με την δημοσιογράφο, βγήκε στο «Γειά σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου και καταφέρθηκε εναντίον των δύο γυναικών.
Η Μαρία Αντωνά λοιπόν, παλιά συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» η οποία αυτή την εποχή βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου της με το Open, επισκέφτηκε τη φίλη της στο πλατό της εκπομπής της και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

Πρώτον, το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Σοφιάνα
«Όλοι είχαμε την αίσθηση ότι το όνομα της Σοφιάνας ακούστηκε από το Survivor αρχικά. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που αυτό το γεγονός πήρε τηλεοπτική διάσταση γιατί τις περισσότερες φορές, όταν η Σοφιάνα ήθελε να μου πει κάτι, συνήθως μου έστελνε ένα μήνυμα ή μου τηλεφωνούσε.

Και έχω υπάρξει πολλές φορές υποστηρικτική δίπλα της και τηλεφωνικά και με άλλες πράξεις που δε θα ήθελα να αναφέρω. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε μια τέτοια διαδικασία. Εγώ προσωπικά την είχα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση, στο να την προστατέψω, γιατί δεν ήταν ωραία όλα αυτά ούτε για εκείνη, ούτε για εμένα, ούτε για τον Άρη.

Τώρα, αν ο Άρης μετά το παιχνίδι, από ένα σημείο και μετά, δεν ήθελε να είναι κοντά και να κάνουν παρέα, δεν ήταν μια δική μου επιλογή αλλά μια προσωπική επιλογή του Άρη για την οποία θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος» είπε η Μαρία Αντωνά.

Για το περίφημο εξώδικο που ανέφερε η Σοφιάνα στο «Γειά σου»
Ισχύει ότι έχω λάβει εξώδικο από τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Είχε γίνει μια αναφορά (στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα») σε τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της που την ενόχλησε. Επειδή ξέρω να παραδέχομαι τα λάθη μου, το πήρα πάνω μου προσωπικά και ζήτησα συγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση.

Τρίτον, για την βίλα στη Γλυφάδα όπου θα μετακόμιζαν με τον Άρη Σοϊλέδη σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα
«Απ’ ότι ξέρω ο ίδιος (Σπύρος Μαρτίκας) διαθέτει μια βίλα με δέκα δωμάτια και πισίνα, λίγο έξω από την Αθήνα. Μακάρι να είχαμε όλοι.

Πολλοί πατούν στο κομμάτι του συναισθήματος και προσπαθούν να αποδομήσουν έναν άνθρωπο με το οικονομικό, το πως θέλει να είναι η ζωή του, αν μπορεί η ζωή του να είναι έτσι. Γιατί δεν μπορεί να ξέρει ο καθένας τι κάνω εγώ στο σπίτι μου» είπε η Μαρία Αντωνά, βάζοντας τελεία στη συζήτηση.

«Να σας πως εγώ για τη Μαρία ότι κάνει δεκαπέντε δουλειές. Αν είχε λυμένο το πρόβλημά της, δεν θα έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη φίλη της.



iEidiseis.gr