MY KTEO

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Εύβοιας συμμετέχει στην σημερινή κινητοποίηση


 Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Εύβοιας εκφράζει την οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των παιδιών και των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη,  εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που μετρά την ασφάλεια των ανθρώπων σαν κόστος.

 Είμαστε  οργισμένοι, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς δεν θα είναι και η τελευταία αν εμείς δεν πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

Σε αυτό το τρένο ήταν τα παιδιά  και τα εγγόνια μας!

 Εμείς οι συνταξιούχοι έχουμε ιερό καθήκον για το μέλλον των παιδιών μας, να εμποδίσουμε τις πολιτικές εκείνες που στο βωμό του κέρδους δεν παίρνουν μέτρα προστασίας για τη ζωή και την περιουσία των λαϊκών οικογενειών, μας οδηγούν στη φτώχεια, την εξαθλίωση, την καταστροφή και τον θάνατο. Δεν θα επιτρέψουμε να συγκαλύψουν κι αυτό το έγκλημα.

Δίνουμε το παρών στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ   Συγκέντρωση

Την Τετάρτη στις 8 Μάρτη στην πλατεία Ταχυδρομείου ( πίσω από τα Δικαστήρια)

στις 12.00 το μεσημέρι.

           

Θα είμαστε εκεί για να βροντοφωνάξουμε για την αλήθεια. Την αλήθεια που θάβουν με τα ψέματα, τις δικαιολογίες, την υποκρισία τους. Θα είμαστε εκεί γιατί δε  σιωπάμε μπροστά στα εγκλήματα των επιχειρηματικών ομίλων και του κράτους τους, αλλά  αγωνιζόμαστε κόντρα στις αιτίες και τους ενόχους.  

 Το έγκλημα που φέρνει την υπογραφή όλων των κυβερνήσεων, όλων αυτών που στηρίζουν την πολιτική της εμπορευματοποίησης και «απελευθέρωσης» των μεταφορών που όλοι μαζί στηρίζουν, την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή του λαού στον βωμό της  κερδοφορίας, δεν θα ξεχαστεί! Τους το χρωστάμε.