MY KTEO

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Στην Στοκχόλμη η Ρούλα Κεχρή


Στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην Στοκχόλμη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ειδική συνεργάτης του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού, Ρούλα Κεχρή. 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την οποία εκπροσώπησε η κ. Κεχρή, συμμετείχε την περασμένη Τρίτη  μαζί με τον Κ.  Μελέτη στη συνάντηση των επικεφαλής εταίρων των νέων εγκεκριμένων   διαπεριφερειακών προγραμμάτων Interreg Europe. Το RAW4RES είναι το πρώτο INTERREG έργο για την ενίσχυση των υπεύθυνων πολιτικών εξόρυξης και της ανθεκτικότητας των πρώτων υλών στις περιφέρειες της ΕΕ, από την εξόρυξη έως την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι ανάμεσα στους 8 εταίρους από 6 χώρες της ΕΕ, με συνολικό προϋπολογισμό 1,6 εκατ. € και από αυτά 280.000€ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη, η Ρούλα Κεχρή εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στις εργασίες της Πανευρωπαϊκής Συνάντησης για τη νέα πρόσκληση έργων Interreg Europe, τα προγράμματα συνεργασίας περιφερειών και δήμων για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών.

Η ειδική συνεργάτης του περιφερειάρχη εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας δεν μπόρεσε να επιστρέψει σήμερα στα πάτρια εδάφη και άδραξε την ευκαιρία να επισκεφθεί την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη. Και έτσι συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου!