MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Χαλκίδα: Ηχηρό μήνυμα ότι το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί (φωτο+βίντεο)



Με νέα μαζική κινητοποίηση στο κέντρο της Χαλκίδας, συνδικάτα και φορείς της περιοχής, έστειλαν ηχηρό μήνυμα ότι το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί και κάλεσαν σε συνέχιση του αγώνα με μαζική

συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται για την Πέμπτη.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, βγαίνοντας ξανά στους δρόμους της Χαλκίδας και διατρανώνοντας την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά για να μη συγκαλυφθεί η πραγματική αιτία του εγκλήματος στα Τέμπη, αλλά και για να μη συμβεί αντίστοιχο έγκλημα ξανά, ούτε στο σιδηρόδρομο, ούτε σε καμία πτυχή της ζωής του λαού.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ο οποίος χαιρέτισε τις κινητοποιήσεις που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες σε ολόκληρη τη χώρα. Τόνισε ότι «μόνο η οργάνωση και οι αγώνες μας έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά στη ζωή της εργατικής τάξης και του λαού» και απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην απεργία και στη συγκέντρωση στη Χαλκίδα.

Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης και συνθήματα όπως «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» να ακούγονται δυνατά.