MY KTEO

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα δύο διαδοχικές αποβολές, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της όταν είχε και τη δεύτερη αποβολή.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η σημερινή καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά δες» και αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τις αποβολές που είχε πριν αποκτήσει τα τρία της παιδιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, καθώς και στο προξενιό της Φαίης Σκορδά.

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όσα έζησε κι ένιωσε όταν είχε δύο αποβολές στη σειρά: «Και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν κάποια πράγματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη επειδή έμεινα γρήγορα έγκυος σοκαρίστηκα αλλά επειδή ο γιατρός μου ήταν ψύχραιμος το διαχειρίστηκα. «Σταματίνα μου, δυστυχώς πια περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς και δεν πειράζει, πες ένα ευχαριστώ στη φύση γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μην συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα οπότε προχωράμε και όλα καλά. Το σημαντικό είναι πως μένεις εύκολα έγκυος και σε αυτό θα σταθείς» μου είπε. Οπότε δεν σου κρύβω ότι την πρώτη φορά στεναχωρήθηκα αλλά το εκλογίκευσα και προχώρησα», τόνισε στην ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Αυτό όμως που τη συγκλόνισε και την ανησύχησε περισσότερο ήταν πως ακολούθησε και δεύτερη άτυχη εγκυμοσύνη: «Όταν έχασα και το δεύτερο, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, Εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο, κάποιο πρόβλημα έχω, κάτι που δεν έχουμε βρει και δεν μου το λένε. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες του να συμβεί back to back κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλες. Οπότε εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις. Τελικά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Θέλησα να μιλήσω δημόσια ότι εμείς οι γυναίκες πάντα όταν πάει στραβά παίρνουμε την ευθύνη όλη πάνω μας, αυτομαστιγωνόμαστε», συμπλήρωσε.

Για τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, δήλωσε πως: «Είναι και μέντοράς μου, μαγεύομαι να μου μιλάει για θρυλικές δίκες που έχει πρωταγωνιστήσει ως συνήγορος. Είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να συζητάω μαζί του. Τα παιδιά μου είναι τυχερά που έχουν μπαμπά τον Θέμη. Έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά ενός μπαμπά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.


iEidiseis.gr