MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Βλάχος – Εξηνταβελώνη: Η γνωριμία, το ειδύλλιο και η κοινή τους καθημερινότητα


Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος και η συνάδελφός του Νατάσα Εξηνταβελώνη, που συμμετέχει φέτος στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», ζουν εδώ και λίγους μήνες ένα όμορφο ειδύλλιο.

Μια ειδυλλιακή περίοδο βιώνουν οι ηθοποιοί Νατάσα Εξηνταβελόνη και Πάνος Βλάχος, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι και φαίνεται ότι απολαμβάνουν μια όμορφη σχέση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι και από την πρώτη στιγμή προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Όμως η ανάγκη τους να μοιράζονται την καθημερινότητα έφερε στο φως κάποιες εξόδους τους και κάποια κοινά ενσταντανέ. Κυκλοφορούν μαζί σε αγαπημένα τους στέκια, αν και φροντίζουν να αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη και τις πολλές κοσμικότητες.

Οι πρώτες ενδείξεις γι' αυτή τη σχέση ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός στήριζε με πάθος την καλοκαιρινή παράσταση «Η βίλα. Ο δρόμος που δεν πήραν» του Γκιγιέρμο Καλντερόν, σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, παροτρύνοντας τον κόσμο να την παρακολουθήσει.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία και ίδια οπτική σχετικά με την έκθεση της προσωπικής τους ζωής. Παραμένουν σταθερά φειδωλοί σε σχέση με τα προσωπικά τους και δεν μιλούν ποτέ για τις σχέσεις τους.

Επιμένουν να επικοινωνούν μόνο τα δεδομένα που αφορούν τις δουλειές τους. Η αγάπη τους για την υποκριτική είναι επίσης κάτι που τους ενώνει. Είναι και οι δύο ταγμένοι στην τέχνη τους και αναζητούν πάντα ερεθίσματα για δημιουργική εξέλιξη

Μπορεί να έχουν απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως βρίσκουν τρόπους να μοιράζονται όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορούν. Ο Πάνος Βλάχος θα πρωταγωνιστήσει στο «Selena», που θα προβληθεί από το Netflix. Παράλληλα, συνεχίζει τις sold out παραστάσεις με το έργο του Ντάριο Φο «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» στο θέατρο «Γκλόρια».

Η Νατάσα Εξηνταβελόνη πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο «Βίλα», ενώ τηλεοπτικά απολαμβάνει την επιτυχία της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», μαζί με το υπόλοιπο αξιόλογο καστ.

Τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της έχουν ζήσει έντονες συναισθηματικές εμπειρίες και δυνατούς έρωτες. «Ναι, έχω ζήσει. Ο έρωτας είναι σαν το χαστούκι γιατί πάντα σε ξεβολεύει, είτε έχει θετική είτε αρνητική έκβαση. Σε κάθε περίπτωση έχει αυτή τη λειτουργία, να σε ξυπνήσει. Για αυτό και τα περισσότερα έργα μιλούν για τον έρωτα. Σε κάθε ταινία είναι η σκηνή που περιμένεις να δεις. Έτσι τον βιώνω τον έρωτα. Μου φαίνεται μια πολύ γλυκιά και αθώα κατάσταση», έχει δηλώσει η ηθοποιός.



Πηγή: Real