MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Έξαλλη με τον Μουτσινά η Καινούργιου: «Λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια»


Στα κάγκελα Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Μουτσινάς για το «εθνικό πένθος».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου κατακεραύνωσε την Τρίτη από τον αέρα της εκπομπής της τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να εμφανιστούν στα κέντρα όπου εργάζονται το σαββατοκύριακο. Κατά την προσωπική εκτίμηση της ίδιας και των συνεργατών της, οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες διέπραξαν το αδίκημα της ασέβειας προς τους νεκρούς του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η άποψή της φυσικά δεν έγινε δεκτή ομόφωνα. Ο Νίκος Μουτσινάς ειδικά αντέδρασε στο σφυροκόπημα που δέχτηκαν τραγουδιστές, κατά κύριο λόγο, και ηθοποιοί για τα ανοιχτά κέντρα διασκέδασης και τα θέατρα.

«Παιδιά δεν κατάλαβα τι έγινε… Γιατί πάλι προσωπικό το έκανε η Κατερίνα!» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο ηθοποιός και παρουσιαστής. Και συνέχισε: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Μεταξύ μας κάπως, πρέπει να σου πω εγώ πως να βιώσεις το πένθος του άλλου; Κατάλαβες τι γίνεται; Κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πως θα πενθήσω. Ξέρω ανθρώπους, εγώ ας πούμε, όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε, που δε το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αν με έβλεπε ο άλλος θα έλεγε, “τι αναίσθητος, πάει και γελάει;” Που ξέρει όμως ο άλλος τι περνάω εγώ και πως θα το περάσω.

Μην πάμε τώρα και αρχίσουμε, γιατί το έκανες, και γιατί τραγούδησες. Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι. Μπορούσε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει; Ναι…. Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε την εξής οργισμένη απάντηση στον λογαριασμό της στο Twitter:

«Τρομερή κακία και τοξικότητα από το #kalomesimeraki , κακό μοντάζ αυτών που είπα …κ λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια ! ποτέ δεν είπα εγώ πως θα διαχειριστεί ο καθένας τον πόνο του !!ούτε το έκανα προσωπικό …σε αντίθεση εσείς εκεί το κάνετε αυτό κάθε μέρα! Θα σεβαστώ τον πόνο όσων πραγματικά υποφέρουν και θα το σταματήσω εδώ! όταν υπάρχει τέτοιος πόνος δεν υπάρχει χώρος για ειρωνείες…θλίβομαι κ σιωπώ!!!» έγραψε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνας».





iEidiseis.gr