MY KTEO

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Ημερίδα με ομιλητή τον Dr Πήλιο – Δημήτριο Σταύρου


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας, οργανώνει ημερίδα με ομιλητή τον Dr Πήλιο – Δημήτριο Σταύρου, Επίκουρο Καθηγητή Κλινικής Ψυχολογίας-Διευθυντή του Εργαστηρίου Ψυχολογικής Συμβουλευτικής Φοιτητών στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Το θέμα της ομιλίας του κ. Σταύρου είναι:

«Παρατηρώντας τη συμπεριφορά των παιδιών: από το Εγώ στο Εμείς» .

Ο κ. Σταύρου είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Ψυχολογία με ειδίκευση στην έρευνα του Πανεπιστημίου Picardie Jules Verne, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Μεθοδολογία Έρευνας στην Κλινική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Paris Descartes και κάτοχος ευρωπαϊκού διδακτορικού διπλώματος στην Κλινική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Picardie Jules Verne. Συνεργάζεται ως διδάσκων σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, καθώς και με το ΕΑΠ.

Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του κ. Σταύρου εστιάζονται στην κατανόηση, πρόβλεψη και ανακούφιση ψυχολογικών διαταραχών ατόμων, οικογενειών και ομάδων με ομάδα-στόχο να αποτελεί ο εφηβικός και ο ενήλικος πληθυσμός.

Παρακαλούμε τις /τους συναδέλφους διευθύντριες/ντές των σχολικών μονάδων να

ενημερώσουν και τους γονείς των μαθητών μας.