MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Εκπαιδευτική αποστολή προγράμματος Erasmus + στην Γαλλία


Στα πλαίσια του προγράμματος « ERASMUS+ 2021-1-EL01-KA121-VET-000009711» με τίτλο Σχεδίου « Πράσινη Επιχειρηματικότητα και Περιβαλλοντική Διαχείριση » το  Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή:

•           στην Γαλλία  για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 27/03/2023 -07/04/2023 για 32 συμμετέχοντες.

Υποψήφιοι δικαιούχοι στην κινητικότητα είναι ιδιοκτήτες και στελέχη ΜΜΕ που στόχο έχουν την εξοικονόμηση  ενέργειας στις επιχειρήσεις τους, προϋπόθεση να είναι μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας και να δραστηριοποιούνται στον Νομό.

Στόχος του προγράμματος είναι να δείξει τις δυνατότητες των νέων δυναμικών πράσινων επιχειρηματικών πρακτικών και να συμβάλει στην αλλαγή του τρόπου που σκέφτονται και λειτουργούν οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα σήμερα.

Συνίσταται στη θετική στάση της επιχείρησης για την προστασία του περιβάλλοντος, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγονται και τις διαδικασίες παραγωγής. αναφέρεται σε μια νέα μορφή οικονομικής δραστηριότητας, τοποθετώντας το επίκεντρο της συζήτησης στην ιδιωτική, εταιρική πράσινη πρωτοβουλία. Είναι μια μορφή επιχειρηματικότητας, η οποία μπορεί να αποτελέσει επιλογή τόσο για νέες όσο και για υφιστάμενες ΜΜΕ, καθώς προσαρμόζεται σε όλους τους τομείς της οικονομίας, αλλά και σε κάθε επιχειρηματικό μέγεθος.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

-           Εκπαίδευση/ επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής. 

-           επισκέψεις σε οργανισμούς και επιχειρήσεις.    

-           πολιτιστικές επισκέψεις.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι πιστοποιητικών:

         Europass Mobility &

         Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.

Το σχέδιο καλύπτεται από Επιχορήγηση του Προγράμματος ERASMUS+. 

Οι ημερομηνίες που προαναφέρονται είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων–δικαιολογητικών επικοινωνήστε με την κα. Κάντα Κωνσταντίνα ή τον κο Ανάγνο Νίκο, στα τηλέφωνα 2221023510 & 2221086452 ή στο website του Επιμελητηρίου Εύβοιας www.eviachamber.gr  /Κατάρτιση – Εκπαίδευση.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων έως 08-03-2023 με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα (σε περίπτωση μη προσκόμισης όλων των δικαιολογητικών η αίτηση απορρίπτεται).

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ