MY KTEO

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Η εξομολόγηση της Μενεγάκη: «Mάθαινα, άκουγα, τo βούλωνα»


Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Μεγάλη εικόνα.

«Για το θέμα της αμφισβήτησης εγώ έχω να πω ότι όλοι μας στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται. Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική.

Πάντως η αρχή έχει δυσκολίες. Τώρα για το πόσο μπορεί ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει, τα χειρίστηκε εγώ σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega, όταν είχε ενάμιση λεπτό δίπλα στον Πολυχρονίου κρινόμουν πολύ αυστηρά ακόμη κι αν αργούσα πέντε λεπτά αλλά δεν μίλαγα σε σχέση με άλλους. Εγώ δεν αντιμίλησα ποτέ, μάθαινα, άκουγα, το βούλωνα. Ο καθένας όμως πρέπει να είναι όπως είναι ο χαρακτήρας του. Δεν είναι ότι στη ζωή μου ποτέ δε μίλησα, μίλησα», είπε.

«Με έχουν στηρίξει πολύ οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο και μάλιστα σπουδαίες γυναίκες. Έχω δεχθεί πολύ σπουδαίες συμβουλές από μεγάλες γυναίκες, όπως και η Έλλη Στάη μού είχε δώσει μια πάρα πολύ ωραία συμβουλή πριν ξεκινήσω να ασχολούμαι με την ψυχαγωγία. Εξαιρετική συμβουλή. «Αυτή τη στιγμή αυτό που συμβαίνει μπροστά σου, ο Πρωινός Καφές, θα πρέπει να το δεις σαν μια όμορφη γυναίκα που περνάει με ωραία μαλλιά και λέγεται ευκαιρία. Εσύ πρέπει να την αρπάξεις από τα μαλλιά και να την εκμεταλλευτείς» μου είχε πει».

«Βέβαια έχουν υπάρξει και άλλες γυναίκες που δεν ήταν της ίδιας φιλοσοφίας! Δηλαδή έχω ακούσει από γυναίκα παρουσιάστρια το εξής. «Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη. Θα παραμείνεις ένα μικρό, ταπεινό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς. Σήμερα δεν υπάρχει στον χώρο», αποκάλυψε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμώ αφάνταστα σε αυτόν τον χώρο, χωρίς να θέλω να αναφερθώ σε ονόματα γιατί το ξέρουν πολύ καλά αυτοί ποιοι είναι αυτοί που εκτιμώ. Πολύ συνειδητά και πολύ ξεκάθαρα και αποφασιστικά δεν έχω πολλά πάρε – δώσε με τον χώρο. Είμαι σαφώς πολύ ευγενική και φιλικά προσκείμενη προς όλους αλλά για μένα ο χώρος τελειώνει όταν φεύγω από το γραφείο», είπε η παρουσιάστρια στην συνέντευξή της.



queen.gr