MY KTEO

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Mad Awards 2023: Κόκκινη κάρτα σε Light και Snik – δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος


Ο 20ος διαγωνισμός Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί μέσα με τέλη Ιουνίου, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια και θα μεταδοθεί από το Mega με καθυστέρηση κάποιων ημερών σε σχέση με το live.

Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης που αποτελεί θεσμό για την ελληνική δισκογραφίας κρατούν για την ώρα κλειστά τα χαρτιά τους – είναι πολύ νωρίς για να υπάρχουν λίστες με διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες-, όμως κάποια πράγματα έχουν γίνει γνωστά.

Το πρώτο και βασικό είναι ότι θα ληφθεί κάθε μέτρο για να μην επαναληφθούν επεισόδια όπως τα περσινά, που κατέληξαν σε συμπλοκή, παρουσία εκατοντάδων θεατών, και μικροτραυματισμούς καλλιτεχνών όπως η Έλενα Παπαρίζου.

Αν και το Mega δεν έδειξε πλάνα από τα επεισόδια στον τηλεοπτικό αέρα, εντούτοις τα social media πλημμύρισαν από ερασιτεχνικά βίντεο στα οποία είδαμε γνωστούς καλλιτέχνες της τραπ σκηνής και τους συνοδούς τους να συμπλέκονται μπροστά στη σκηνή με μοναδική βιαιότητα.

Τι προβλέπει το σχέδιο των διοργανωτών των φετινών Mad Awards 2023
Καταρχήν από τα φετινά βραβεία θα απουσιάζουν ο Light και ο Snik. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν στα περσινά έκτροπα αποκλείονται από τον διαγωνισμό, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν.

Άγνωστο παραμένει αν θα επιτραπεί η συμμετοχή στον διαγωνισμό άλλων γνωστών ονομάτων της τραπ σκηνής και τι θα ισχύσει για τους συνοδούς των καλλιτεχνών που σε κάποιες περιπτώσεις ενεργούν σαν προσωπικός στρατός.

H Κόνι Μεταξά φεύγει, η Ελένη Φουρέιρα έρχεται
Τα σκήπτρα της παρουσίασης του λαμπερού event κρατάει και φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς. Όμως, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα τρία χρόνια, φέτος θα «ταξιδέψει» σόλο στην σκηνή του Τάε Κβον Ντο, αφού η Κόνι Μεταξά δεν θα βρίσκεται στο πλευρό του.

Η απουσία της θα είναι σίγουρα ένα πλήγμα για τους πολυπληθείς θαυμαστές της. Όμως, οι fans του θεσμού θα αποζημιωθούν και με το παραπάνω από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, την πρώτη μετά από την ακύρωση των συναυλιών της πέρυσι το καλοκαίρι και την απόκτηση του γιου της. Σκοπός των διοργανωτών είναι η Ελένη Φουρέιρα να ξεκινήσει την μεγάλη περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα από τα Mad Awards.


iEidiseis.gr