MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Maestro: Ο Αντίνοος Αλμπάνης μαρτύρησε πότε αρχίζουν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου


Ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο γοητευτικός γιατρός των Παξών στο «Maestro», μετράει τις ημέρες μέχρι την επιστροφή του στο πλατό για τον 2ο κύκλο της σειράς.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η πορεία του «Maestro» στο Netflix συνεχίζεται. Στις 17 Μαρτίου η μίνι σειρά 9 επεισοδίων του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι προσβάσιμη και στις τελευταίες χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα θα ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για την έναρξη των γυρισμάτων του 2ου κύκλου της σειράς στους Παξούς.

Όπως είπε σε προηγούμενη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο στόχος του είναι στην αρχή της άνοιξης να έχει ολοκληρώσει τα σενάρια των 4 πρώτων επεισοδίων ώστε καστ και τεχνικοί να είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο γύρο γυρισμάτων στην Αθήνα τον Απρίλιο. Στη συνέχεια η δράση θα μεταφερθεί στους Παξούς μέχρι την αρχή της τουριστικής σεζόν. Θα ακολουθήσουν τα 5 τελευταία επεισόδια, τα οποία θα γυριστούν στα τέλη του καλοκαιριού, αφού, προϋπόθεση για να κυλίσει ομαλά η παραγωγή είναι να μην κατακλύζεται από τουρίστες το νησί.

Ένας από τους συντελεστές του «Maestro» που δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την ανυπομονησία του να αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που υποδύεται τον εσωστρεφή και αθεράπευτα ερωτευμένο με την μητέρα της Κλέλιας γιατρό του νησιού, έκανε μια ανάρτηση που αναστάτωσε τους fans της σειράς.

Σε αυτή βλέπουμε το μέιλ που έλαβε από την παραγωγή με τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς συνημμένα. «Παξοί ερχόμαστε!» έγραψε ο ηθοποιός, ο οποίος θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια του «Maestro» ενώπιον ενός κρίσιμου διλήμματος: Πως θα διαχειριστεί την γνώση της δολοφονίας του Χαράλαμπου;


iEidiseis.gr