MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

MasterChef 2023: Η «εισβολέας» Μαρία Μπέη έδειξε την πόρτα στον Παναγιώτη - Υποσχέθηκε πανικό


Η δοκιμασία αποχώρησης άνοιξε την πόρτα στη Μαρία Μπέη που μπαίνει δυναμικά στο MasterChef 2023.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 2023 φέρνει προστριβές από τα παλιά στο προσκήνιο, αφού μαζί με την «εισβολέα» Μαρία Μπέη που περίμενε υπομονετικά για να μονομαχήσει για μια θέση στο σπίτι του διαγωνισμού, υπήρχε κι ο Ηλίας Κιαζόλι που έβλεπε μπελάδες στο βάθος.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν πολύ διαφορετική αφού αντί για αντιγραφή πιάτου, οι επτά που βρέθηκαν στον τάκο του MasterChef 2023. Στους πάγκους της κάθε κουζίνας υπήρχε από ένα μαύρο κουτί με τα χθεσινά υλικά. Οι επτά παίκτες, Μαρία, Παύλος, Παναγιώτης, Σταύρος, Βαγγέλης, Σέβα και Θεόδωρος, μπήκαν στην κουζίνα με τις μαύρες τους ποδιές και αιφνιδιάστηκαν βλέποντας αυτή τη διαφορά. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διευκρύνησε: «Είναι σαν να σας δίνεται δεύτερη ευκαιρία στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box και ο χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι 45 λεπτά. Εν δυνάμει, μπροστά μάς έχουμε κάποιον που σήμερα μαγειρεύει για τελευταία φορά στον διαγωνισμό» πρόσθεσε ο σεφ κριτής.

Η Μαρία Μπέη στην πρώτη της κουβέντα στο κιου του MasrterChef 2023 είπε: «Από τη στιγμή που είναι ο Ηλίας στο σπίτι, έχω βρει σε ποιον θα δώσω το disadvantage!», θυμίζοντας την αντιπάθεια που είχαν ο ένας για τον άλλο.

Τελικά τα δύο χειρότερα πιάτα από τα επτά, ήταν αυτά του Παύλου και του Παναγιώτη. Αλλά τελικά του Παναγιώτη ήταν πιο αδύνατο από του Παύλου. Οπότε ήταν αυτός που μονομάχησε με τη Μαρία Μπέη για την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ο Παύλος δεν άντεξε κι έκλαψε για το γεγονός πως ο Παναγιώτης ήταν αυτός που θα αποχωρούσε αν δεν τα κατάφερνε στη μονομαχία. Ο ίδιος μίλησε γι'αυτό: «Στεναχωρήθηκα που άφησαν πίσω τον Παναγιώτη και έσπασα σε κλάματα. Δουλεύαμε παλιά στο ίδιο μπουζουξίδικο, όπου τραγουδούσε ο αδερφός του. Τον νιώθω πολύ κοντά μου τον Παναγιώτη, δε θέλω να μη γυρίσει πίσω» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού ο Παύλος. Και ο Ηλίας συμπλήρωσε όταν τον είδε: «Γυρνάει ο Παυλίτος σαν τη Μάρθα Βούρτση. Είχε καταρρεύσει, τα είχε πάθει όλα. Εντάξει. Δεν είναι άτομο που δεν το συμπαθώ. Τον συμπαθώ αλλά οκ. Και τον Παναγιώτη τον συμπαθώ και θα τον βοηθήσω».

Η Μαρία Μπέη μετά από τη μαγειρική μονομαχία κατάφερε να μπει στο σπίτι του MasterChef 2023 και ο Παναγιώτης αποχώρησε οριστικά.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά έδειξε αμέσως τις διαθέσεις της: «Ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη για να κλείσω τα στόματα σε κάποιους που έλεγαν ότι είναι εδώ λόγω του Δημήτρη. Ο Δήμητρης δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να είναι γιατί είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Και τελικά την πήρα. Πάμε σπίτι να τα κάνουμε όλα πουτ…α», υποσχέθηκε για όσα θα δούμε προσεχώς.



iEidiseis.gr