MY KTEO

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Χρήστος Φερεντίνος: Και το Mega στη μάχη με Alpha και ΣΚΑΪ


Σε σίριαλ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η τηλεοπτική στέγη του Χρήστου Φερεντίνου την επόμενη σεζόν. Όπως σας αποκαλύψαμε, όσο δεν «κλειδώνει» η παραμονή του στον Alpha, τόσο θα αυξάνονται και οι μνηστήρες για τον παρουσιαστή.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ο Χρήστος Φερεντίνος, χωρίς καμία αμφιβολία, αποτελεί ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού της Κάντζας. Και λογικό είναι να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του από τη στιγμή που το τέλος της σεζόν σημαίνει και το τέλος του συμβολαίου του με τον Alpha. Σας είχαμε πει ότι για τον παρουσιαστή έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον ο ΣΚΑΪ, αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί και τρίτος μνηστήρας. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το Mega που μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι έχει κάνει πολύ δυνατό μπάσιμο.

Ο παρουσιαστής έχει φυσικά ως προτεραιότητά του να μιλήσει και να κλείσει με τον Alpha. Το κανάλι θέλει να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν τη συμφωνία, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει βγει λευκός καπνός στα δύο ραντεβού τους. Υπάρχουν διαφωνίες και για το Deal, το οποίο είναι το σήμα κατατεθέν της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και για ένα ακόμη πρότζεκτ (το Super Deal;) που θέλουν στην Κάντζα. Και μπορεί να διαρρέεται μεγάλη αισιοδοξία από το κανάλι ότι θα κλείσει το… deal με τον παρουσιαστή του Deal, αλλά καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές.

Κι αυτό γιατί ο ΣΚΑΪ πολιορκεί εδώ κι ένα δίμηνο τον Χρήστο Φερεντίνο με πρότζεκτ μάλιστα που οι πληροφορίες λένε ότι ικανοποιεί τον παρουσιαστή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον Μονομάχο που παρουσίαζε ο Φερεντίνος και έχει τώρα τα δικαιώματά του το κανάλι του Φαλήρου.

Και μέσα σε όλα αυτά μην αποκλείεται Mega-λη ανατροπή στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί το Μεγάλο Κανάλι έχει μπει δυνατά και με συγκεκριμένη πρόταση για να… αρπάξει τον παρουσιαστή από τον Alpha και τον ΣΚΑΪ. Και μάλιστα χωρίς η πρότασή του να έχει σχέση με την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού.

Στο Mega θέλουν ένα βραδινό σόου και θεωρούν τον Φερεντίνο ιδανικό. Πιστεύουν ότι θα κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και από το Deal και έχουν βάλει τον παρουσιαστή σε σκέψεις. Ποια θα είναι η απόφασή του; Το σίριαλ πάντως αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια.

Θα κάνει άραγε το μεγάλο Deal;




iEidiseis.gr