MY KTEO

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Παγιδευμένοι spoiler: Η Υβόννη στέλνει τον Αλέκο στη φυλακή


Ο Αλέκος Χατζής νομίζει πως μπορεί να κινεί για πάντα τα νήματα όπως θέλει αυτός στη σειρά Παγιδευμένοι.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Ένα πρόσωπο που με την αλαζονική συμπεριφορά του έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθές από τα πρώτα επεισόδια των Παγιδευμένων, είναι ο Αλέκος Χατζής. Με ύπουλα μέσα και θράσος καταφέρνει μέχρι τώρα να πετυχαίνει τον σκοπό του. Μόνο που νιώθει τόσο ισχυρός που δεν υπολογίζει πως έχει και τρωτά σημεία. Τα οποία μάλιστα δεν είναι μυστικά πια.

Όσο ο Αλέκος Χατζής στήνει τα στοιχεία που θα στείλουν την Άννα ξανά στη φυλακή, το ίδιο κάνει κι εκείνη. Η Άννα Ροδίτη είναι αποφασισμένη να ρίξει φως στη δολοφονία του Άγγελου. Όχι μόνο να αποτινάξει τις στημένες κατηγορίες εναντίον της, αλλά να βρει και τα κίνητρα που οδήγησαν στη δολοφονία αυτή. Κι ένα πρόσωπο που σίγουρα είχε λόγους γι'αυτό ήταν ο πατέρας του.

Η Άννα αρχικά απευθύνεται στον πιο κοντινό του άνθρωπο, την Υβόννη. Η οποία δεν δέχεται να τη βοηθήσει γιατί έχει υποκύψει στις απειλές του Αλέκου. Αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη. Ο Χατζής κάνει τη λάθος κίνηση τη σωστή στιγμή. Θέλοντας να εκδικηθεί τον εραστή της γυναίκας του, του στήνει παγίδα και τον οδηγεί στη φυλακή. Ο Στέλιος βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα με στοιχεία που έχει φροντίσει ο Αλέκος να βρεθούν εναντίον του.

Τότε η Υβόννη θα αλλάξει γνώμη και θα ζητήσει από την Άννα να συναντηθούν. Θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Χατζή που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα. Το πλαστό πτυχίο του Αλέκου, από μόνο του είναι αρκετό για να βρεθεί ο μεγαλοδικηγόρος υπόδικος.

Ο Χατζής θα προσπαθήσει να ρίξει λάσπη στη νεαρή δικηγόρο, αλλά η Άννα ήθελε την κατάθεση της Υβόννης απλά για να πιστοποιήσει κάτι που γνώριζε ήδη. Ο Γεράσιμος Μαρκέτος φρόντισε να της δώσει από πριν τα στοιχεία της γυναίκας που είχε βοηθήσει τον Αλέκο Χατζή να «ντυθεί» δικηγόρος. Αυτό όμως η Άννα δεν θα το αποκαλύψει ακόμη, γιατί είναι ο άσσος στο μανίκι για να έχει στο χέρι τον Χατζή στο μέλλον.



iEidiseis.gr