MY KTEO

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Σασμός spoiler: Πώς ξυπνάει ο Αντώνης από το κώμα - Γιατί «πάγωσαν» όλοι


Η επίθεση στον Αντώνη την ημέρα του γάμου του με τη Μαρίνα δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό κανενός και ειδικά οι Βρουλάκηδες ανεβαίνουν έναν Γολγοθά στη σειρά Σασμός.

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Στον Σασμό ο Αντώνης δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Μία μάχη από την οποία προσεύχονται όλοι να βγει νικητής. Και οι προσευχές του φαίνεται πως εισακούγονται. Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα και η μαρίνα είναι συνεχώς δίπλα του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσει τον άνδρα που την αγάπησε όσο κανείς, έκανε τόση υπομονή για να γίνει δική του και μπήκε μπροστά για να σώσει τη ζωή της, δεχόμενος εκείνος τη σφαίρα.

Το θαύμα γίνεται και ο Αντώνης ξυπνάει από το κώμα. Ανοίγει τα μάτια του και όλοι κλαίνε από χαρά που διέφυγε τον κίνδυνο. Όμως, τα χαμόγελα σύντομα θα παγώσουν. Κι αυτό γιατί τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά το χτύπημα τη μέρα του γάμου τους.

Ο Αντώνης ξυπνάει με αμνησία στη σειρά του Alpha αλλά και με άλλα προβλήματα που θα επηρεάσουν πάρα πολύ την καθημερινότητά του. Ο αστυνομικός δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε ποιος είναι ούτε τι κάνει. Λογικό είναι τα χαμόγελα να σκοτεινιάσουν και να αναρωτιούνται όλοι ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Όταν ο Αντώνης ανοίξει τα μάτια του, δεν καταλαβαίνει τι και ποιον βλέπει μπροστά του. Η αμνησία του θα επηρεάσει σημαντικά τη ζωή του, αλλά και τη ζωή της Μαρίνας. Η τελευταία είναι τώρα μία ξένη για τον αστυνόμο. Δεν την κοιτάζει όπως την κοίταζε παλιά. Όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν να θυμηθεί αλλά εκείνος δεν θυμάται απολύτως τίποτα. Βυθίζεται στο απόλυτο κενό, κλείνει τα μάτια του και η ψυχολογία του καταστρέφεται. Και όχι μόνο η δική του αλλά και των γύρω του.

Θα επανέλθει η μνήμη του Αντώνη ή θα συνεχίσει να ζει στο απόλυτο κενό; Ποια θα είναι η στάση της Μαρίνας. Θα συνεχίσει τη μάχη της ή θα εγκαταλείψει;


iEidiseis.gr