MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «έπαθε» Τριαντάφυλλο – Του φταίει το «μάτι»


Ο παίκτης του «Survivor All Star» θυμήθηκε λόγω του τραυματισμού του ένα παλιότερο επεισόδιο με τον Τριαντάφυλλο.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα στο «Survivor All Star». Σε ένα άλμα του τραυματίστηκε στον δικέφαλο μηριαίο και έτσι δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια.

Μιλώντας στη κάμερα μετά από το περιστατικό ο παίκτης απέδωσε τον τραυματισμό του στο «μάτι». «Μπήκα να παίξω με πολλή αρνητική ενέργεια – είναι και λίγο μάτι, να τα λέμε και όλα, είμαι και λίγο ευάλωτος σαν άνθρωπος ενεργειακά, βρήκε τρύπα και μπήκε μέσα μου.

Στην ομάδα μέσα υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει εμμονή μαζί μου. Κι εκτός από εμμονή, έχει και γλωσσοφαγιά. Γιατί δεν είναι τυχαίο αυτό που έγινε σήμερα. Και ανοίγω συζήτηση εγώ ο βλάκας, τσακώνομαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο πριν από το αγώνισμα. Πάρ’ τα Κωνσταντίνε...»

Όμως, ευτυχώς, από την τοποθέτησή του δεν έλειψε το χιούμορ. «Επαγγελματίας παίκτης reality 100%. Μπορείτε να φωνάζετε από σήμερα manager rugby. Το μόνο που μένει είναι το δέσω, να τον μπαντάρω και, όταν παίζω, να φωνάζω “σας κερδίζω με το πόδι έτσι”» είπε στον φακό, αναφερόμενος στο γνωστό περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο πριν από δύο χρόνια στον Άγιο Δομίνικο.

Και σχολίασε με φιλοσοφική διάθεση: «Τραγωδία πραγματικά. Πότε θα επιστρέψω;»

Η Μελίνα είναι η γυναίκαι που κατηγόρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για γλωσσοφαγιά σύμφωνα με τους συντελεστές του «Happy Day».



iEidiseis.gr