MY KTEO

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Survivor All Star: Χριστίνα Κεφαλά και Στάθης Σχίζας επέστρεψαν στην Ελλάδα


Η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε εκτός Survivor All Star μετά από την υποψηφιότητά της για αποχώρηση την περασμένη εβδομάδα. Ενώ ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε οικειοθελώς όταν σημειώθηκαν μια σειρά από γεγονότα που έβαζαν την προσωπική του ζωή στο στόχαστρο.

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Το θέμα της αποχώρησης του Στάθη Σχίζα όμως ακόμη καίει τους πρώην συμπαίκτες του, πράγμα που φάνηκε και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Στο οποίο προκλήθηκε μεγάλη ένταση και χρειάστηκε να επέμβει ο Γιώργος Λιανός για να κατέβουν οι τόνοι.

Οι δύο πρώην survivors έφτασαν στην Ελλάδα και τους παρέλαβαν οι άνθρωποι της παραγωγής και προς στιγμήν δεν έκαναν κάποιες δηλώσεις. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους στον χώρο της υποδοχής. Ο Στάθης Σχίζας ήταν να μιλήσει μέσω σύνδεσης με την εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά, αλλά αρνήθηκε καθώς όπως δήλωσε δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Η Χριστίνα Κεφαλά όμως μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την αποχώρησή της: «Χάρηκα που έφυγα νωρίς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει και τα παιδιά έχουν θολώσει και βλέπουν μόνο τα χρήματα πλέον. Μέχρι να μπούμε στο συμβούλιο δεν περίμενα ότι θα φύγω, αλλά μετά είπα μέσα μου ότι θα φύγω. Η πρώτη μου σκέψη όταν βγήκα υποψήφια ήταν ότι ο Σάκης με ψήφισε για να μην έχει τη γκρίνια της Μαριαλένας. Η Μαριαλένα με κοιτούσε παράξενα και έπαιρνα κακή ενέργεια από την πλευρά της. Είναι άδικο να βγαίνω υποψήφια επειδή μπορεί να μην με ήθελε η Μαριαλένα μέσα στο παιχνίδι.

Και συνέχισε αναφέροντας το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες: «Βλέπω ότι όλοι ξεπουλιούνται για τα χρήματα στο Survivor. Είδα πολλές άσχημες καταστάσεις, σε σημείο που σκέφτηκα να αποχωρήσω οικειοθελώς. Όταν μπήκε η Ελευθερία στο παιχνίδι είπε στον Στάθη πως είναι όλα καλά με την Αλεξάνδρα, σε σκέφτεται και της λείπεις. Είναι όλα καλά και σε περιμένει. Επειδή έγινε όλο αυτό με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Στάθη, η Ελευθερία θεώρησε πως την εξέθεσαν. Πήγε και του είπε πως σου είπα ψέματα και δεν έγινε έτσι. Εκεί έγινε όλο αυτό. Ο Στάθης έπεσε ψυχολογικά και δεν ήθελε να παίξει στους αγώνες. Γενικά είμαστε άνθρωποι, μην το ξεχνάμε. Όλοι για τα χρήματα ξεπουλιώνται», πρόσθεσε η Χριστίνα Κεφαλά σχολιάζοντας και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.



iEidiseis.gr