MY KTEO

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Νέα... δημοσκόπηση στο Twitter: «Εκτός Βουλής» Marc και ANT1 - Οργή και αιχμηρά σχόλια


Μπαράζ αναρτήσεων στο Twitter για τη δημοσκόπηση της Marc για τον ANT1 μετά τα Τέμπη.

Η δημοσκόπηση της Marc για τον ANT1 κατάφερε να συγκεντρώσει τα βέλη των χρηστών στα social media και πως θα μπορούσε να γίνει το αντίθετο από τη στιγμή που έρχεται λίγες μέρες από το δυστύχημα στα Τέμπη και ενώ ακόμα γίνονται κηδείες των θυμάτων.
Ακόμα και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων την «αφόρισε» αφού προφανώς καταλαβαίνει πως το πένθος των οικογενειών δεν είναι σαν το πένθος της κυβέρνησης που κράτησε τρεις ημέρες.

«Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς». Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου κάποιου που διαβάζει τα σχόλια που έχουν κατακλύσει το Twitter.

Σχόλια που κρύβουν οργή, αγανάκτηση και ειρωνεία για τα ευρήματα μίας δημοσκόπησης που απορρίπτεται από πολλούς.

Η δημοσκόπηση καταπιάνεται με τη «μεγαλύτερη ανησυχία» των πολιτών. Στις πολλές απαντήσεις που δόθηκαν ένα 4,4% δηλώνει ότι τον απασχολεί η «υπόθεση Πολάκη».

«Στην επόμενη δημοσκόπηση θα καταγραφεί κι η διαμάχη Πατάτα με Άννα Μαρία Λογοθέτη», σχολιάζει χρήστης του Twitter.

Σε άλλο λογαριασμό σημειώνεται: «Η υπόθεση Πολακη απασχολεί τον κόσμο κι όχι ο λογαριασμός της ΔΕΗ ή η Ακρίβεια στα Τρόφιμα που δεν υπάρχει καν στη δημοσκόπηση. Μάλιστα».

Άλλος χρήστης σχολιάζει την εγκυρότητα της έρευνας αναφέροντας: «Αν ήταν σωστή η δημοσκόπηση τότε ο Κούλης δεν έχει λόγο να καθυστερήσει τις εκλογές και να τις κάνει 9 Απριλίου όπως ακουγόταν εδώ και καιρό».

Σε άλλο σχόλιο στα social media χρήστης σχολιάζει: «ό,τι χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα είναι πως εννιά μέρες μετά από πολύνεκρο δυστύχημα παρουσίασαν δημοσκόπηση για το πόσες μονάδες στοίχισαν οι νεκροί στην κυβέρνηση».

«Έτρεξαν όμως να βγάλουν δημοσκόπηση με μικρές απώλειες, έτσι για να εξοργίσουν περισσότερο τον κόσμο», είναι το σχόλιο σε άλλο λογαριασμό.

Τέλος, άλλος χρήστης αναφέρει: «Πριν καλά καλά θάψουν οι οικογένειες τα θύματα τους ο Σταθμάρχης του Μαξίμου έδωσε εντολή για δημοσκόπηση να μετρήσει την χασούρα . Δεν βρέχει ρε, σας φτύνουμε».


iEidiseis.gr