MY KTEO

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τουρισμός για όλους: Αγνοούνται... τα voucher για τις χειμερινές διακοπές

 


Ο Τουρισμός για Όλους ακόμα... αγνοείται, καθώς η κλήρωση για τα voucher έχει γίνει απο 30 Ιανουαρίου και ακόμα οι δικαιούχοι δεν έχουν δει την άυλη κάρτα.

Πιο συγκεκριμένα η κλήρωση για το πρόγραμμα έγινε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου για να χορηγηθούν 150.000 voucher ύψους 150 ευρώ σε δικαιούχους που θα επιλέξουν χειμερινούς προορισμούς στα πλαίσια της καμπάνιας «Greece does have a winter».

 Η κλήρωση του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» αφορά τη χορήγηση 125.000 άυλων ψηφιακών καρτών με τη μορφή voucher για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

 

Τα τελευταία voucher θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023 ωστόσο το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους θα τρέξει «εμπλουτισμένο» και το 2023, για νέες θέσεις σε καλοκαιρινούς προορισμούς και γενικά το πρόγραμμα σύμφωνα με τροπολογία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο τουλάχιστον μέχρι το 2025.

 Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορούν να κάνουν αίτηση όλοι, με ατομικό εισόδημα (όπως ίσχυε πέρυσι) έως 16.000€ και οικογενειακό εισόδημα έως 28.000€, ποσό που προσαυξάνεται για κάθε παιδί.

 Πότε θα «δείτε» την άυλη κάρτα

Εφόσον είστε δικαιούχος της τρίτης κλήρωσης (Ιανουάριος/Φεβρουάριος 2023), σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει αρχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης των άυλων προπληρωμένων καρτών και λόγω του μεγάλου όγκου δικαιούχων ενδέχεται να διαρκέσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

 

Θα αναμείνετε ενημέρωση και οδηγίες ενεργοποίησης από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα που επιλέξατε κατά την αίτησή σας, στο τηλέφωνο και το e-mail που δηλώσατε.